(video) Noul Peugeot Rifter, pregătit pentru expediții. Un cort şi o bicicletă electrică pot veni „la pachet”

Compania Peugeot va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva un concept pe baza noii generaţii Rifter. Acesta se va numi Rifter 4×4 Concept şi va fi de fapt o maşină pregătită pentru expediţii, pentru ieşiri în off-road.

https://youtu.be/_e2wHRQDsxU

Caracteristica principală a conceptului este un sistem de tracţiune integrală DANGEL cu trei regimuri de funcționare: doar tracțiune față, integrală și integrală cu blocarea punţii spate printr-un ambreiaj. Sub capotă a fost instalat un motor de 1.5 litri din familia BlueHDi, care generează 130 CP şi 300 Nm, cuplat la o cutie de viteze mecanică cu șase trepte.

Peugeot Rifter 4×4 Concept mai este dotat de asemenea cu o secțiune adițională cu LED-uri, pe acoperiş, cu o lungime de 1.35 metri (câte 100 de LED-uri în două rânduri, putere totală 300 waţi), anvelope pentru off-road BF Goodrich cu jante de 16 inci, cort auto portabil Overland și o bicicletă electrică Peugeot eM02 FS Powertube.

Conceptul pregătit pentru off-road mai dispune de o gardă la sol mai mare cu 80 de mm, comparativ cu un Rifter obişnuit, dar şi numeroase inserţii de culoare galbenă pe caroserie, care vin în contrast cu unele de la interiorul tapiţat pe alocuri cu Alcantara.

Amintim că noul Peugeot Rifter a fost dezvoltat pentru a înlocui modelul Partner. Este construit pe o platformă modulară EMP2 și este disponibil în două versiuni: cu o lungime de 4.4 și 4.75 metri, cu cinci sau șapte locuri.

Gama de motoare include unități pe benzină de 110/130 CP, precum și versiuni diesel de 1.5 litri cu 75/100/130 CP. În funcție de propulsor, va fi disponibilă o cutie de viteze mecanică cu cinci trepte sau una automată cu opt rapoarte.

Toate detaliile despre model: (video) Premieră mondială: Peugeot Partner pleacă în istorie şi în loc vine noul Rifter

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/