17:28:47 29.03.2024
Stiri

În grija cui va rămâne bebelușul găsit în apartamentul de la Telecentru în care mama lui a fost ucisă de un bărbat, care s-a aruncat ulterior de la etajul șapte

Știri 21.02.2018 13:39 Vizualizări2925 Autor: Ziarul National
În grija cui va rămâne bebelușul găsit în apartamentul de la Telecentru în care mama lui a fost ucisă de un bărbat, care s-a aruncat ulterior de la etajul șapte


Fetița de numai câteva săptămâni, găsită duminica trecută în apartamentul din sectorul Telecentru al capitalei în care mama ei zăcea moartă, iar tatăl se aruncase de la etajul șapte, va fi crescută de bunica de pe mamă.

Acest lucru l-a declarat o rudă de-a femeii decedate, modelul și actrița Anastasia Cecati, pentru presa de peste Prut.

Alexei Mitachi, un stomatolog din Chișinău, nu era la primul gest violent față de Anastasia, iar duminică a făcut gestul care a îngrozit lumea - și-a ucis femeia cu cuțitul.

CITIȚI și Un bărbat din Chișinău și-ar fi UCIS soția cu un cuțit, după care s-a ARUNCAT de la etajul șapte. În casă a fost găsit un PRUNC de nicio lună

„Alexei Mitachi a fost agresiv și în trecut. Ea era acasă cu fetița ei. Acest boschetar a venit să își vadă copilul... Apoi s-au luat la ceartă, el a luat cuțitul și a făcut ceea ce a făcut... Nici nu pot să vorbesc despre așa ceva. Iar apoi el a dat un mesaj și- s-a aruncat pe geam de la etajul 7”, explică unul dintre membrii familiei actriței.

Presa scrie că Mitachi avea și altă familie, iar duminică plecase de la fosta soție și a venit la Anastasia, iar între cei doi a izbucnit o ceartă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md