Bărbat din Taraclia, condamnat la 17 ani de închisoare pentru tentativa de viol a unei minore

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Verdict pentru un bărbat din Taraclia care a agresat sexual o minoră. Acesta a fost condamnat la 17 ani de privațiune de libertate pentru tentativă de viol și acțiuni violente cu caracter sexual săvârșite asupra unei minore de 13 ani din aceeași localitate.

Potrivit probelor acumulate de procurori, în noiembrie 2017, inculpatul, fiind în stare de ebrietate, aflându-se în stradă, a observat minora, care se întorcea acasă de la magazin. În continuare, aplicând forța fizică, bărbatul a agresat sexual victima, pe care a doborât-o la pământ, încercând să o violeze. Din fericire, acesta nu și-a dus intențiile până la capăt, fiind oprit de un trecător.

Fiindu-i înaintată învinuirea, inculpatul, în vârstă de 38 de ani, și-a recunoscut pe deplin vinovăția, încheind acord de recunoaștere a vinovăției. Anterior, acesta a mai comis infracțiuni, fiind recent eliberat din detenţie.

Pentru comiterea acțiunilor sale ilegale, inculpatul a fost condamnat la 17 ani de închisoare în penitenciar de tip închis. Prin aceeași sentință s-a dispus încasarea de la inculpat în folosul reprezentantului părții vătămate a sumei de 30.330 de lei drept prejudiciu moral și material cauzat prin infracțiune.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...