16:31:38 19.04.2024
Stiri

BĂRBAT mort în vacanță. Motivul este INCREDIBIL

Știri 20.02.2018 19:02 Vizualizări1429 Autor: Ziarul National


BĂRBAT mort în vacanță. Motivul este INCREDIBIL sursa: ciao.ro

S-a stins pe un pat de spital, după ce medicii au refuzat să îl trateze pentru că nu avea banii suficienți pentru tratament, deși își făcuse o asigurare de viață.

Adrian King, în vârstă de 39 de ani, se afla într-o călătorie în Egipt. Din senin, i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital. Acolo a primit diagnosticul de insuficiență renală.

Bărbatul din Marea Britanie a murit după ce firma la care își încheiase asigurarea de viață a refuzat să îi plătească analizele. Familia lui nu putea acoperi costurile majore ale spitalului din Egipt.Tot tratamentul acestuia se ridica la suma de 7000 de lire.

Părinții lui Adrian au mărturisit că spitalul egiptean a oprit tratamentul acestuia, deși era în comă, după ce asiguratorul a refuzat să acopere factura enormă. Tatăl lui Adrian, Charle Bumford, a declarat înmărmurit: „Asigurarea este nulă. Plătiți acum sau oprim aparatele fiului tău. Nu aveam cele 7000 de lire sterline pe care le cerea”.

Din păcate, bărbatul a murit în urma unui stop cardio-respirator.

Adrian se afla într-un safari trip în Egipt, împreună cu mai mulți prieteni. Unul dintre apropiații acestuia au mărturisit că bărbatului i s-a făcut rău de mai multe ori, însă a refuzat să meargă la spital. După câteva ore, însă, a picat inconștient și a fost transportat la cel mai mare spital din Egipt. După ce a stat nouă zile în comă, medicii au luat decizia de a-l deconectă de la aparate.

Familia lui acuză acum cadrele medicale că nu au dezvăluit cauza reală a morții și a fost declarat mort mai devreme decât prevede legea. Părinții vârstnici ai bărbatului se luptă acum să îi aducă trupul neînsuflețit în țară.

Sursa: The Sun

Sursa: ciao.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md