Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru un sfârșit de miercuri reușit

evenimente-920×517

Cu pași siguri ne apropiem de weekend. Însă nu trebuie să așteptăm până atunci, ca să participăm la evenimente interesante. Echipa #diez îți recomandă câteva, care îți vor face seara mai frumoasă.

#Cutia Neagră

cutia neagra

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. Mai multe detalii găsiți AICI.

Lansare de carte „Cu dor de Basarabia”, Vladimir Hotineanu

cu dor de basarabia

Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită să participați la lansarea cărții „ Cu dor de Basarabia (Cronica unei familii de basarabeni)”, semnată de Vladimir Hotineanu. Mai multe detalii despre evenimente găsiți AICI.

Tehnici Secrete de Manipulare

manipulare

În orice relaţie inter-umană şi în special în relaţiile de cuplu, când vrem să obţinem ceva de la cel cu care interacţionăm, utilizăm o gamă largă de metode, de la persuasiune până la forţă fizică. Compromisul, negocierea, folosirea argumentelor sau şantajul sunt des întâlnite în toate aspectele vieţii noastre, de la alegerea restaurantului la care vrem să luăm cină diseară, până la strategiile de marketing ale marilor companii, şi cu siguranţă în toate nuanţele vieţii politice. Detalii AICI.

#Intensificarea Vânzărilor prin Google AdWords

reclama

Impactul internetului privind promovarea eficientă și ieftină comparativ cu cea tradițională nu mai pune nimeni la îndoială. Avantajele acesteia se cunosc, însă cum se face o campanie în mediul on-line amplă și de succes vă invităm să aflați în cadrul trainingului. Dacă doriți, puteți să aflați mai multe despre eveniment AICI. 

#PAS Quiz Night

quiz

Dacă sunteți pasionat de jocuri intelectuale, sunteți invitat la ultima ediție a sezonului PAS Quiz Night. Cele 6 categorii ale evenimentului din februarie sunt: Noutăți, Muzică, Proba practică, All 10, În jurul lumii, Conexiune. Mai multe detalii aflați AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente