După acest rezultat, formaţia tiraspoleană părăseşte cupele europene într-unul din cele mai slabe sezoane ale clubului din ultimul deceniu, după ce în campionatul intern a terminat doar pe locul al treilea. Eliminarea în faţa norvegienilor este cel mai slab rezultat continental din ultimii 14 ani. În anul 2000, tiraspolenii erau eliminaţi tot în prima rundă europeană de  Ljubljana.

Saxan Ceadîr Lunga, care a jucat pentru prima dată în cupele europene, beneficiind de desfiinţarea clubului FC Tiraspol, a pierdut şi al doilea meci cu ciprioţii de la Apollon Limassol, cu acelaşi scor ca şi în tur, 2-0, de această dată în deplasare, la Larnaca, astfel formaţia din Găgăuzia părăseşte Europa League.

Dacia Chişinău s-a calificat în turul doi preliminar UEFA Europa League. Lupii galbeni s-au impus cu scorul de 4-1 în faţa macedonenilor de la FK Renova în partida retur, disputată în această seară la Orhei.

În partida tur, jucată la Skopje, elevii lui Igor Dobrovolski au învins cu 1-0.

La Orhei, pe o temperatură de 30 de grade, Eugeniu Cociuc a deschis scorul cu un şut fabulos de la 30 de metri. Macedonenii au pus presiune pe gazde după ce au marcat înainte de pauză prin Emini.

Vice-campioana Moldovei a început partea a doua cu un nou gol fabulos, opera lui Vasile Jardan. Golul de 3-1 pentru formaţia noastră a fost marcat de Vasili Pavlov. Noua achiziţie a lupilor, ucraineanul Evgheni Lozovii a marcat golul de 4-1 pe finalul partidei.