Silvia Radu explică de ce a avut nevoie de un polițist la intrarea în biroul său. „Am văzut că chiar și oameni decedați au acces în clădirea Primăriei”

collage

Silvia Radu a explicat, în cadrul unui interviu, de ce a avut nevoie de un polițist la intrarea în oficiul său de la Primărie. Primara a spus că, întâmplător sau nu, în acea perioadă în clădirea insituției s-au defectat toate camerele de luat vederi, iar în Primărie putea intra oricine, fără niciun fel de evidență. Măsura a fost una temporară.

„Haideți să vă explic situația, s-au stricat camerele. Nu au funcționat vreo câteva zile și intra oricine în cabinet cât eu mă aflam acolo, fără niciun fel de evidență sau preîntâmpinare. Nu este normal acest lucru. N-o să puteți intra la primar în niciun alt oraș din alte țări fără să treceți o evidență. Nu am avut intenția de a bloca nimic.”

Primara a mai spus că nu se teme de nimeni, ea fiind mereu în contact cu oamenii. „Eu sunt unica care vorbește și se întâlnește cu cetățenii. Nu mă tem de ei, nu am pretenții de bodyguard. A fost o regulă până ce vom avea cine are voie să intre în primărie.”

După o analiză a permisurilor de intrare în Primărie, Radu a descoperit că până și câțiva oameni morți au permise, iar unele sunt scrise pe nume extrem de dubioase. „Când am analizat mai mult, am văzut că oameni decedați au voie să intre în primărie, oameni cu nume dubioase: omul roșu, omul negru.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente