20:16:42 28.03.2024
Stiri

După nici un an de conviețuire în casa mult dorită, stăpânii au avut un șoc!

Știri 16.02.2018 20:05 Vizualizări1811 Autor: Ziarul National
După nici un an de conviețuire în casa mult dorită, stăpânii au avut un șoc! Sursa: ciao.ro


În 2014, Darren și Maria Bradley se mutau în locuința unde investiseră aproape 275.000 de lire sterline. Totul a fost bine până când au realizat că nu au făcut cea mai bună alegere!

Oamenii angajați pentru construirea casei lor au îngropat, chiar în grădină vilei, rezervorul de canalizare pentru ceilalți vecini! Astfel, locuința celor doi a fost inundată de deșeuri umane.

Darren, în vârstă de 51 de ani, și Maria, în vârstă de 36 de ani, au cumpărat casa în Walsall acum trei ani. Aceștia mărturisesc că încă de la bun început s-au confruntat cu probleme, inclusiv alarma de incendiu nu funcționa atunci când au încercat să stingă flăcările izbucnite în bucătăria lor.

Acum însă situația este mult mai gravă! Cei doi soți au casa distrusă și sunt nevoiți să suporte și mirosul îngrozitor. Darren și soția lui au încercat să remedieze problema și au cheltuit încă 18.000 de lire sterline. Însă fără rost!

„După ce ne-am căsătorit, aceasta trebuia să fie casa visurilor noastre, dar acum ne dorim să nu o fi cumpărat niciodată. Nu putem avea prieteni care să ne viziteze din cauza mirosului constant de deșeuri umane. Nici dacă curățăm și dezinfectăm totul, nu dispare. În lunile de vară este chiar mai rău. Din cauza căldurii și a mirosului insuportabil din casă, muștele se adăpostesc la noi în casa”, a declarat soțul supărat.

Sursa: ciao.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md