04:33:39 19.03.2024
Stiri

Ipoteză-ŞOC: Obama, Clinton și Soros l-ar fi forțat pe Papa Benedict XVI să demisioneze

Știri 16.02.2018 18:04 Vizualizări1952 Autor: Ziarul National


Ipoteză-ŞOC: Obama, Clinton și Soros l-ar fi forțat pe Papa Benedict XVI să demisioneze sursa: google.ro

Un grup de personalități catolice din Statele Unite îi solicită lui Donald Trump declanșarea unei investigații privind implicarea administrației Obama în „schimbarea de regim” de la Vatican, anunţă Evenimentul Zilei, analizând o serie de informaţii şi speculaţii lansate de presa americană.

Pe 20 ianuarie, un grup de personalități americane a publicat în revista catolică The Remnant o scrisoare deschisă adresată lui Donald Trump în care îi cer acestuia să investigheze implicarea lui Barack Obama, Hillary Clinton, George Soros și a altora în debarcarea forțată a lui Benedict și declanșarea a ceea ce ei numesc „Primăvara Catolică”. O aluzie la catastrofala „Primăvară Arabă”, care a transformat Orientul Mijlociu într-un uriaș incendiu.

„Avem motive să credem că la Vatican a fost orchestrată o «schimbare de regim» de către administrația Obama”, scriu semnatarii scrisorii.

Aceștia, bazându-se pe telegrame Wiki-Leaks și alte informații date publicității în ultimii ani, susțin că administrația Obama și asociații ei au folosit mașinăria diplomatică, forța politică și puterea financiară pentru constrângeri, mituiri și șantaj, provocând un adevărat „puci” în Biserica Catolică.

Conservatorul Papă Benedict, adept al liniei tradiționale a catolicismului, a fost înlocuit cu actualul Papă Francisc, un exponent al stângismului, care a declanșat în lumea catolică o revoluție progresistă.

Întregul scenariu prezentat liderului de la Casa Albă în puteţi citi AICI.

Sursa: realitatea.net



Stiri relevante
08.10.2018 19:30 1701 Ce să faci dacă ai un șef rău

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

15.03.2024 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Raportul lui Dorin R...

11.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cât de naivă e „șefa...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md