(FOTO și VIDEO) Deputat de Caviar! Cine i-a stilizat și cât l-a costat pe Țuțu telefonul cu husă din piele de aligator și stema Rusiei poleită cu aur proba 999

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fițele costă, iar costurile ajung până la 72 de mii de lei. Vorbim despre telefonul deputatului democrat Constantin Țuțu, care a fost văzut ieri la ședința Parlamentului cu un telefon pe husa din piele a căruia apare o stemă a Rusiei, vulturul cu două capete, încrustată în aur. Se pare că telefonul de model iPhone X a fost stilizat în laboratorul „Caviar” din Rusia, care realizează „upgrade”-uri la diferite modele de telefoane, utilizând pentru asta aur, argint, platină, diamante, piele sau orice altceva dorește comanditarul.

Caviar Royal Gift propune un smartphone foarte asemănător cu cel al deputatului Constantin Țuțu la un preț de 247.000 de ruble rusești, ceea ce ar însemna 72.275 lei, 4.310 dolari americani sau 3.4556 euro. Modelul husei care se vinde împreună cu telefonul se numește „Rusia”, fiind realizată din aur și piele exotică, „special pentru cei pentru care imaginea unui om de afaceri demult este un stil de viață, iar sentimentul de mândrie pentru Rusia reprezintă o poziție decisă”.

Potrivit descrierii de pe site-ul caviar-phone.ru, stema Federației Ruse este sculptată în tehnica Renaissance, fiind dublu poleită cu aur de proba 999 conform tehnologiei „Double Electroplated” și gravată manual. Tăblița din partea de jos este, la fel, realizată manual, pe aceasta apărând câteva rânduri din Imnul Federației Ruse, realizate în tehnica scrierii Rusiei Medievale (sec. XVIII), poleită cu aur în aceeași tehnică ca și stema. Panoul din spate este din piele de aligator, având o ramă gravată manual, la fel în aur, conform aceleași tehnologii „Double Electroplated”.

Vedeți și: POZA ZILEI: Fițe de deputat! Telefonul lui Constantin Țuțu protejat de o husă cu stema Rusiei încrustată în aur

Nu în ultimul rând, potrivit companiei, telefonul cu o husă de acest gen este realizat în doar 99 de exemplare, fapt confirmat și cu numărul care apare bătut în rama poleită cu aur a telefonului.

Este de menționat că în Moldova, un iPhone X cu 64 GB memorie costă circa 26 de mii de lei, adică de aproape trei ori mai ieftin decât cel al deputatului Constantin Țuțu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...