Recomandări #diez. O listă de evenimente la care poți merge în prima zi de weekend

evenimente-920×517

Vine weekendul, iar odată cu el zecile de evenimente interesante la care puteți merge cu familia, prietenii și oamenii dragi. Fie că vreți să ascultați muzică bună, să învățați ceva util sau să savurați un vin bun, echipa #diez a pregătit o listă cu locuri în care să mergeți sâmbătă, 17 februarie. Să înceapă distracția!

# Underland Wine & Music Fest

„Underland”, un tărâm subteran necunoscut, este împărțit în trei cartiere – Cartierul Vinului Alb, Cartierul Vinului Roșu și Cartierul Vinului Spumant. Acesta e locul, unde basmele se împletesc cu realitatea, unde minunile se întâlnesc la fiece pas, unde vinul curge gârlă mereu și muzica răsună, unde locuitorii dansează, cântă și nu au nicio grijă. Mai multe detalii despre eveniment, aflați de pe pagina de Facebook.

# Prezentarea războaielor de țesut

Veniți să faceți cunoștință cu războaiele noastre de țesut, să le atingeți, să ascultați muzica magică pe care o produce acest instrument în lucru, să vedeți cu ochii proprii cum din relația om-războiul de țesut se nasc lucruri minunate și să încercați singuri să țeseți o inimioară, care poate fi un cadou perfect pentru persoana pe care o iubiți. Aflați toate detaliile AICI.

# Expoziția Produselor de Hîncești

Consiliul raional Hîncești a organizat o expoziție de prezentare a produselor specifice ținutului Hîncești, care va fi deschisă și sâmbătă. Vino să descoperi produsele cu care se mândrește raionul Hîncești și să afli ce poate face un turist pe meleagurile noastre. Detalii, AICI.

# Shake Your Book

Chiar dacă sărbătorile de iarnă au rămas în urmă, magia acestora trebuie să fie resimțită pe tot parcursul anului. În 2018, Interact Chișinău Club revine cu tradiționalul eveniment „Shake your book 2.0”. Prin cumpărarea unui bilet, primești automat o carte cadou și ajuți o bibliotecă să-și cumpere noi cărți. Detalii, AICI.

# Holland Education Day 2018

Vino să participi la cea de-a 2-a ediție a celui mai tare târg educațional, adresat liceenilor și studenților care vor să-și continue studiile în universitățile olandeze. Holland Education Day te va pune față în față cu reprezentanții și studenții celor mai de top universități de științe aplicate din Olanda: Hanze, Saxion, The Hague și Avans. Mai multe despre eveniment, poți găsi aici.

#

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente