14:49:42 18.04.2024
Stiri

POFTA socialiștilor CREȘTE: Alegerile anticipate din Chişinău şi Bălţi trebuie să fie organizate concomitent cu alegerile parlamentare anticipate din R. Moldova

Politică 16.02.2018 15:57 Vizualizări2369 Autor: Ziarul National
POFTA socialiștilor CREȘTE: Alegerile anticipate din Chişinău şi Bălţi trebuie să fie organizate concomitent cu alegerile parlamentare anticipate din R. Moldova


Alegerile anticipate din Chişinău şi Bălţi trebuie să fie organizate concomitent cu alegerile parlamentare anticipate din R. Moldova, susține purtătorul de cuvânt al președintelui Igor Dodon și șef al fracţiunii Partidului Socialiştilor din Consiliul Municipal Chişinău, Ion Ceban.

CITIȚI și Dorin Chirtoacă DEMISIONEAZĂ din funcția de primar al capitalei: „Nu am altă soluție. Am rămas fără democrație și ea trebuie să fie restabilită în cadrul alegerilor”

„E una din puţinele decizii corecte pe care le-a luat Dorin Chirtoacă în cei 10 ani de mandat! Alegerile anticipate trebuie organizate atât în Chisinau, cât şi la Bălţi cât mai rapid. Ideal ar fi sa fie desfășurate în aceeași zi cu cele parlamentare anticipate pe ţară, tot în mai anul curent. Această poziţia am expus-o după parlamentarele din 2014 şi localele din 2015”, a declarat Ion Ceban după anunțul de astăzi al lui Dorin Chirtoacă de demisie din fruntea capitalei.

CITIȚI și Purtătorul de cuvânt al PD: „Dorin Chirtoacă trebuia să-și dea demisia mai demult”

Dorin Chirtoacă a adăugat că va mai candida pentru un mandat la Primărie, doar dacă în cursă se înscriu și Igor Dodon cu Vlad Plahotniuc, pe care îi învinuiește de starea actuală de lucruri de la Primăria capitalei.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md