/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Își pun viața în pericol. Șoferii care circulă cu pneuri de vară, în vizorul poliției

16 februarie 2018, ora 09:52

Potrivit unui comuniat de presă al INP, în urma multiplelor atenționări și recomandări, foarte mulți șoferii au neglijat principalele reguli de siguranță pentru acest sezon, și anume, deplasarea pe un drum acoperit de zăpadă și polei cu pneuri de vară. Această neglijare a șoferilor a provocat ieri dimineață un accident rutier în Telenești, în urma căruia au decedat două persoane.

Astfel, Inspectoratul Național de Patrulare menționează că șoferii care pornesc la drum, nefiind echipați cu pneuri de iarnă riscă să fie sancționați contravențional, însă cel mai grav, pot provoca accidente rutiere cu consecințe fatale.

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: IGP

Foto: IGP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram