/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ În Chișinăul se sărbătorește dragostea. Studenții de la Jurnalism au adus „Turnul Eiffel” la universitate

missing
14 februarie 2018, ora 19:26

Cei care au avut treabă astăzi la facultatea de Jurnalism a Universității de Stat au fost surprinși să vadă un banner pe care era proiectat Turnul Eiffel, adorat de milioane de îndrăgostiți. Acesta a fost instalat chiar în hol, astfel că orice doritor putea să își facă fotografii cu unul dintre simbolurile iubirii. Și pentru că este sărbătoarea dragostei, studenții au interpretat și cântece, tot despre iubire.

Este ceva genial, nu ca și în anii precedenți doar cu baloane dar acum aveam Turnul Eiffel care a fost adus,” a spus un student.

E interesant, e ceva nou este pentru tineri. Simt că este viață și este ceva pentru tineri,”, a spus o studentă.

Mie tare îmi plavce cum au decorat, persistă un sentiment de sărbătoare a dragostei”, a menționat o tânără.

Între timp, alți îndrăgostiți au trecut pe la piețele cu flori pentru a prinde cel mai frumos buchet. Pe lângă flori, oamenii au mai cumpărat dulciuri sau jucării de pluș.

Un buchet de flori, ursuleț. Am cheltuit în jur de o mie de lei,” a spus un tânăr.

Pentru mine este important sentimentele și atârnarea lui față de mine. Cel mai minunat este să petrecem timpul in doi,” a mărturisit o fată.

Încă nu am pregătit nimic,” a spus o altă persoană.

-Ce cadou ai procurat? –Secret! ”, spune un tânăr.

Eu i-am pregătit un tort din ciocolată în formă de inimioară. Îi ajunge, eu i-am pregătit tortul îi este destul,” spus o tânără.

Și dacă tot e sărbătoare, acest bărbat a prins la curaj și și-a destăinuit sentimentele chiar în fața camerei de luat vederi.

–Te iubesc foarte mult, ești tot ce am mai scump și să fii așa mereu. –Și eu îl iubesc,”a mărturisit un cumplu.

În Republica Moldova, oamenii sărbătoresc iubirea de două ori pe an. Prima dată, pe 14 Februarie, când se marchează Ziua Sfântului Valentin, iar mai apoi pe 24 februarie, de Dragobete.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram