UEFA Champions League revine. Higuain și Gundogan sunt eroii meciurilor jucate în această seară

MDYwJmg9NTk2Jmhhc2g9ZmE1NTg0YWZmZTU4NjZkMDBhZTAzNjNhNTM5NGFmYmU=.thumb
Foto: Digi Sport

Juventus- Tottenham a fost cel mai aşteptat meci din prima zi a „optimilor” Champions League. Ambele echipe au câştigat în campionat, în ultima etapă, iar jucătorii au moral bun.
În cealaltă partidă a zilei, Basel a jucat împotriva echipei care defilează în Premier League, Manchester City. Pep Guardiola nu poate conta pe Mendy şi Jesus, dar îl are în lot pe Leroy Sane. Jucătorul german s-a refăcut după accidentarea de la gleznă.

Cel mai așteptat meci al acestei seri Juventus- Tottenham s-a încheia cu scorul final de 2-2. Returul din Londra se anunță de acum unul incendiar. Higuain a reușit dubla pentru echipa din Torino, astfel el este doar al patrulea jucător care reuşeşte o „doppietta” în primele 10 minute ale unui meci din Liga Campionilor. Tottenham a reușit să egaleze prin golurile înscrise de atacantul echipei  Harry Kane și o lovitură liberă extraordinară executată de Eriksen. Au trecut aproape doi ani de când Juventus nu a mai primit două goluri acasă în Liga Campionilor. Ultima oară s-a întâmplat pe 23 februarie 2016, într-un meci cu Bayern Munchen. Vezi rezumatul meciului mai jos.

Cea de a doua partidă a avut loc pe Stadionul echipei FC Basel  din Elveția împotriva echipei Mancester City. Echipa antrenată de Pep Guardiola a reușit să marcheze de patru ori în poarta adversarilor. Pentru echipa din Anglia sau remarcat cu câte un gol Bernardo Silva și atacantul Sergio Aguero, iar dubla i-a aparținut germanului Gundogan. După această victorie în deplasare Mancester City practic și-a asigurat un loc în pătrimile de finală a UEFA Champions League. Vezi rezumatul meciului mai jos.

Pentru mâine sunt programate următoarele două meciuri ale optimilor de finală din cadru UEFA Champion League, FC Porto- Liverpool și meciul serii Real Madrid- Paris Saint Germain.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente