Un taximetrist din capitală a preluat o comandă, dar a constatat că pasagerul era asasinul tatălui său. Ce a urmat

Un taximetrist a preluat o comandă de la dispeceratul firmei de taxi, dar când a ajuns la destinaţie a descoperit că cel pe care urma să-l transporte este, de fapt, asasinul tatălui său. Odată ce a înţeles cine este pasagerul, taximetristul a refuzat să-l ducă la destinaţie, scrie Canal3.md

Cazul a avut loc în oraşul Sângera, din municipiul Chişinău.

Revoltat, cel mai probabil, de atitudinea conducătorului auto, clientul l-ar fi atacat pe şofer şi l-ar fi zgârâiat pe faţă cu o cheie mecanică.

Drept răspuns, taximetristul a scos o arma, ar fi tras un foc de avertisment, iar apoi l-ar fi împușcat în picior, după care a chemat poliţia.

Victima a fost transportată la spital și se află în afara oricărui pericol.

Anchetatorii urmează să stabilească de la cine a pornit conflictul şi dacă şoferul s-a aflat sau nu în legitimă apărare. Potrivit oamenilor legii, clientul scandalagiu a fost condamnat anterior, într-adevăr, pentru omorul tatălui taximetristului.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.