Recomandări #diez pentru miercuri, 14 februarie. Evenimente romantice de Sfântul Valentin

Amorous couple on romantic date or celebrating together at restaurant
Foto: possector.com

Pentru mulți îndrăgostiți 14 februarie este o zi deosebită. Este ziua în care se fac cele mai multe declarații de dragoste, se oferă cele mai mari buchete de flori și se vând cele mai multe bilete la cinematografe. Așadar, echipa # diez îți recomandă câteva evenimente interesante, care vor fi pe placul tău în această zi specială.

#Descoperim Chișinăul împreună

vizite

Mai mulți studenți au inițiat un proiect social întitulat ,, Descoperim Chișinăul împreună,, prin care și-au propus să viziteze cât mai multe obiective cultural-turistice din oraș, pentru a se bucura de un timp frumos petrecut împreună, un timp cu folos. Startul va fi dat la 14 februarie. Mai multe detalii aflați AICI.

#Vocea Umană

vocea

Pe 14 februarie 2018 Teatrul Geneza Art prezintă un spectacol de Daniela Burlaca, după monodrama „Vocea Umană” de Jean Cocteau. Premiera spectacolului este concepută în contextul Zilei Îndrăgostiților și este axată pe stări provocate de iubire. Iubirea care nu are timp, vârstă, limbă, gen, limită, prejudecăți. Află mai multe AICI.

#Smiley – Confesiune

smiley

În premiera la Chișinău vine cu un concert solo cel mai sincer și pozitiv artist din România, Smiley. Pe 14 februarie, 19:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac” interpretul român va împărtăși cele mai noi emoții și stări de pe noul său album „Confesiune”. Mai multe afli AICI.

#Love&Music de Valentine’s Day

musiz

Ne iubim în fiecare zi, dar Valentine’s Day e ziua când avem de două ori mai multe motive să spunem „Te iubesc!”. Pe 14 februarie, zeii dragostei și a seducției îți vor uni forțele pentru ca tu să simți fluturi în stomac și să vezi inimioare roz în ochelari. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

#Romantic Lines de Valentine’s day cu Stela Boțan

botan

De ziua Sfântului Valentin sunteți așteptat la un recital superb alături de minunata Stela Boțan. O selecție de piese pline de suflet și romantice și o atmosferă caldă în seara de 14 februarie, la Uptown cafe. Mia multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente