Au fost găsite cutiile negre ale aeronavei AN-148 cu 71 de persoane la bord, prăbuşită ieri lângă Moscova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

La locul prăbuşirii aeronavei „Saratov Airlines” cu 71 de persoane la bord în raionul Ramensckii din suburbia Moscovei a fost descoperită şi cea de-a doua cutie neagră, după ce încă ieri fusese anunţat despre descoperirea primei dintre ele. Despre aceasta a comunicat pentru RIA Novosti reprezentantul grupului operativ de la locul prăbuşirii.

Potrivit lui, cutia neagră în care se află înregistrările convorbirilor membrilor echipajului, ceea ce ar putea da lumină asupra cauzelor prăbuşirii, „se află într-o stare satisfăcătoare”.

Vedeţi şi: Tragedie aviatică lângă Moscova! 71 de persoane aflate la bord au decedat

Amintim că aeronava AN-148 a companiei „Saratov Airlines” pe ruta Moscova-Orsk cu 65 de pasageri la bord şi şase membri ai echipajului s-a prăbuşit la amiaza zilei de ieri la doar câteva minute după decolare din aeroportul Domodedovo. Compania aeriană a stopat temporar exploatarea aeronavelor de model AN-148 până la identificarea cauzelor prăbuşirii.

Autorităţile regiunilor Saratov, Orenburg şi Leningrad au anunţat că vor achita familiilor celor decedaţi câte un milion de ruble. La fel, şi primarul Moscovei, Serghei Sobianin a anunţat că autorităţile vor ajuta rudelor victimelor catastrofei aviatice.

Vedeţi şi: (VIDEO) Catastrofa aviatică de lângă Moscova, surprinsă de o cameră de supraveghere

Operaţiunea de salvare s-a încheiat noaptea trecută, iar acum la locul prăbuşirii lucrează anchetatorii şi experţii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...