/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Noi detalii și imagini de la locul prăbușirii avionului rusesc

missing
11 februarie 2018, ora 20:12

Totodată, oficialii ruși au declarat că la fața locului nu au fost găsit fragmente ale elicopterului, care, după cum au raportat anterior unele surse mass-media, s-ar fi putut ciocni aeronava An-148.

Printre cei care au decedat în accidentul aviatic se numără și trei copii – o fată de cinci ani și doi băieți de 12 și 17 ani.

Unele resurse mass-media citează surse din rândul investigatorilor care afirmă că pilotul a raportat o defecțiune tehnica și a solicitat aterizarea de urgență pe Aeroportul Jukovski. Surse oficiale nu au confirmat însă această ipoteză.

Alte informații indica faptul ca unul dintre motoare ar fi explodat înainte de prăbușire.

La locul prăbușirii sunt în jur de 600 de salvatori. Aceștia au întins o tabără de corturi pentru a lucra pe timpul nopții. Toate fragmentele aeronavei sunt împrăștiate în resturi mici în zăpadă. După cum raportează corespondentul TASS, practic nu există fragmente mari ale fuzelajului.

Ministerul Situațiilor de Urgență confirmă că cetățenii străini, potrivit unor surse – cel puțin trei, se aflau la bordul avionului An-148 care sa prăbușit în regiunea Moscovei.

Ambasada Elveției din Rusia a fost informată de partea rusă că un cetățean al confederației se afla la bordul navei. „Se știe că la bord a fost un cetățean elvețian care zbura pentru lansarea unei noi fabrici la uzina Orsknefteorgsintez”, a declarat Elena Abramova, șefa serviciului de presă al administrației din Orsk.

Toți experții medico-legiști din Moscova sunt implicați în identificarea rămășițelor celor uciși în prăbușirea aeronavei, a declarat pentru Tass viceprimarului orașului, Leonid Pechatnikov.

Site-ul local Ural56.ru a difuzat imagini ale familiilor victimelor, la Orsk, orașul de destinație. Primarul orașului, Andrei Odintsov, a declarat la televiziunea de stat rudele primesc asistența din partea a șase psihologi, la aeroport fiind prezente și patru ambulante.

Posturile de televiziune din Rusia îți modifică grila de radiodifuziune din cauza accidentului. Primul canal nu va difuza programul “Ce? Unde? Când?, iar NTV renunță să difuzeze în aceasta seară emisiuni de divertisment.

Reamintim că, un avion de linie rus, la bordul căruia se aflau 71 de persoane, s-a prăbușit duminica în apropiere de Moscova, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Domodedovo. Toate cele 71 de persoane care se aflau la bordul avionului prăbușit, 65 de pasageri și 6 membri ai echipajului, și-au pierdut viața.

Avionul Antonov An-148 al companiei ruse Saratov Airlines decolase în direcția Orsk.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram