Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Cadavrul unui polițist de 46…

Cadavrul unui polițist de 46 de ani a fost găsit astăzi într-o pădure din capitală

imagine-simbol

Bărbatul găsit împușcat în dimineața zilei de 10 februarie într-o pădure din sectorul Ciocana avea 46 de ani și este angajat al Departamentului de Poliție din mun. Chișinău, informează serviciul de presă al Inspectoratului General de Poliție. Versiunea preliminară a cauzei decesului este suicid. Bărbatul ar fi ieșit din casă în jurul orei 02:00 noaptea, cu pretextul că pleacă la vila din s. Dănceni, susține soția acestuia.

Cadavrul a fost observat de trecători, care au anunțat poliția în jurul ore 09:00. Deplasându-se la fața locului, oamenii legii au constatat că, în fâșia forestieră din str. Mihail Sadoveanu a capitalei, la aproximativ 50 de metri de la stradă, a fost depistat cadavrul unui bărbat cu plagă împușcată în cavitatea bucală. În preajma cadavrului, la o distanță de un metru a fost depistată o geantă neagră cu lucruri și haine personale, precum și un pistol Ulterior, s-a stabilit că pistolul aparține polițistului decedat.

Pe cazul dat a fost dispusă expertiza medico-legală, pentru constatarea cazului decesului și extragerea glontelui. Ulterior, va fi dispusă expertiza complexă (dactiloscopică, balistică și chimică), pentru constatarea cu certitudine a faptului sinuciderii.