/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Moldovanu și-a prezentat raportul de rămas bun? Silvia Radu vorbește despre o „mafie medicală”

09 februarie 2018, ora 19:21

Silvia Radu susține că a primit mai multe plângeri de la medicii din capitală care semnalează abuzuri grave în administrarea spitalelor municipale. Pe de altă parte, Mihai Moldovanu se laudă cu progrese.

Dacă la Durlești sunt 1,5 vizite la persoana neasigurată, sau 0,7 la Asociația Medicală Teritorială Botanica, avem instituții unde acest indicator este de 0,1 la Budești, la Colonița”, afirmă Mihai Moldovanu, șef direcția Sănătate.

De când Silvia Radu a preluat funcția de primar interimar, mai mulți șefi liberali din cadrul Primăriei au zburat din funcții. Ultimul apostrofat este șeful de la Sănătate, Mihai Moldovanu, căruia, primărița i-a cerut, luni, să-și dea demisia. Moldovanu a refuzat. Cu toate acestea, el va rămâne fără funcție urmare a reformei inițiate de Silvia Radu, reformă ce presupune absorbția Direcției Sănătate de către Direcția asistență sociala.

Reporter: Parascovia Spik

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram