02:22:28 29.03.2024
Stiri

Filme în aer liber! CRONOGRAF TUR, în 20 de localități din R. Moldova

Social 08.07.2015 17:35 Vizualizări1135 Autor: Daniela Hadei
Filme în aer liber! CRONOGRAF TUR, în 20 de localități din R. Moldova cronograf.md


Cetățenii din mai multe localități ale R. Moldova vor putea urmări cele mai bune filme prezentate în cadrul ediției din acest an a Festivalului CRONOGRAF chiar la ei acasă.

Sub egida Festivalului Internaţional de Film Documentar CRONOGRAF, OWH Studio lansează turul cinematografic CRONOGRAF TUR.

Din dorinţa de a aduce documentare pe marele ecran cât mai aproape de publicul larg, CRONOGRAF TUR va călători cu un program de proiecţii ambulante în 20 de localități din ţară, unde va deschide ușile caselor de cultură şi va organiza proiecții în aer liber, oferind publicului din întreaga țară o retrospectivă a celor mai bune filme prezentate în cadrul festivalului.

A doua ediție a CRONOGRAF TUR va demara pe 10 iulie, ora 21.00, la Strășeni, de unde echipa OWH Studio va parcurge, în perioada iulie-august, un traseu bine stabilit prin orașele din Republica Moldova, staționând în unele localități.

Astfel, filmele vor ajunge în Strășeni, Anenii Noi, Soroca, Sângerei, Nisporeni, Fălești (Sărata Veche), Criuleni (Hârtopul Mare), Râșcani (Gălășeni), Ungheni (Măcărești), Glodeni (Petrunea), Drochia (Țarigrad), Dondușeni (Țaul), Ialoveni (Bardar), Șoldănești (Dobrușa), Taraclia (Tvardița), Florești (Băhrinești), Cantemir (Cania), Drochia (Chetrosu), Căușeni (Săiți).

Destinația finală a turului va fi la Chișinău, unde cinefilii din capitală vor putea urmări itinerarul parcurs, precum și impresiile publicului din toată țara, redate într-un making-of, proiectat pe marele ecran la finalizarea proiectului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md