Municipalitatea a început curățarea rețelei de canalizare pluvială

Serviciile municipale au început curățarea rețelei de canalizare pluvială. Dispoziția a fost dată de primarul general interimar, Silvia Radu.

”Curățăm canalizarea. Este o operațiune necesară, care nu s-a mai făcut de mult timp. Pentru a avea orașul curat, pentru ca apa să se poată scurge atunci când vin ploile, canalizarea trebuie să fie curățată. Facem această operațiune și încercăm să curățăm toată rețeaua”, a scris Silvia Radu pe facebook.

Nu este prima acțiune a edilului pentru a face curățenie în oraș. Săptămâna trecută, serviciile specializate ale municipalității au spălat străzile principale ale Chișinăului de glodul rămas după topirea zăpezii. Iar în timpul ninsorilor, după ce au fost curățate arterele din capitală, o mare parte a zăpezii a fost evacuată pe un teren special amenajat.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.