Un tânăr de 28 de ani şi copilul acestuia de doar 3 ani, internaţi de urgenţă după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr în vârstă de 28 de ani și fiul acestuia de 3 ani au fost internați de urgență în spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cazul a avut loc ieri, în localitatea Pohrebea, raionul Dubăsari.

Din primele informații oferite Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI pe soba încinsă dintr-o încăpere, stăpânii casei au pus o cratiță cu mâncare, care a fost uitată. La scurt timp în urma arderii conținutului din aceasta s-a emanat un fum toxic care a intoxicat membrii familiei aflați în interiorul locuinței.

Copilul și bărbatul au fost transportați de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele cercetări s-a stabilit că cele două persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Acum viața lor este în afara oricărui pericol.

Toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează oamenii să fie foarte prudenți la utilizarea surselor de încălzire și să aerisească bine încăperile. În caz de situații de risc oamenii pot apela de urgență la serviciul 901.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...