Recomandări #diez. Ce evenimente interesante te așteaptă la mijloc de săptămână

evenimente-920×517

Dacă vrei să te distrezi la mijloc de săptămână, echipa #diez este aici și îți recomandă cele mai drăguțe evenimente. Tot ce trebuie să faci, este doar să decizi, la care dintre ele vei merge.

 #Şi va fi, după 25 de ani

si va fi

Dacă ești pasionat de cinematografie, atunci neapărat trebuie să vezi pelicula „Şi va fi…”. Producție studioului cinematografic Buftea (România), în regia lui Valeriu Jereghi, va fi proiectat miercuri, 7 februarie, ora 18:00, în incinta cinematografului Patria-Loteanu. Filmul, a cărui imagine a fost realizată de operatorul român Vivi Drăgan Vasile, având-o în rol central pe actriţa Maria Ploae, a fost proiectat în cadrul secţiunii Un Certain Regard la Festivalul de la Cannes, în 1993. Mai multe detalii afli AICI.

#Invitația la vals

invitatia la vals

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. „Omul care caută adevăruri, e asemeni unui nefericit care valsează pe un teren minat. O dramă omenească despre mîndrie și frica de a iubi prea mult”. Dacă sunteți interesat, citiți mai multe AICI.

#Wine Friendly hosted by Beef Meat & Wine

wine

Vino să deguști din cele mai fine vinuri pe 7 februarie la Wine Friendly „Armonia Gusturilor” – un eveniment găzduit de Beef Meat & Wine. Vei avea parte de o degustare cu vinuri din soiuri indigene, precum Feteasca Neagră, Feteasca Albă și Feteasca Regală. Pentru mai multe detalii AICI.

#Concert Cu Saxofon

concert

Se prelungesc evenimentele cu muzică bună cântată live. În această miercuri, saxofonul va fi eroul serii. Amatorii jazz-ului sunt bineveniți la Baker Street să vadă cum Cristian Tirsu mânuiește unul din cele mai cool instrumente, Saxofonul. Mai multe detalii AICI.

#Arta Atracției Feminine

arta atractiei

Îți poți oare imagina câtă fericire poate aduce în viață ta feminitatea exprimată rafinat, cu iubire și măiestrie? Este un secret al vieții, descoperit prin practică. Atunci când îți asumi rolul tău de Femeie plină de grație și iubire, foarte multe din problemele cu care te confruntai pur și simplu încep să dispară. Dacă vrei să mergi la eveniment, vezi detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente