08:11:04 16.04.2024
Stiri

„Să facem o colectă publică pentru Simona. Varianta INEDITĂ propusă de un ministru

Monden 06.02.2018 18:20 Vizualizări2272 Autor: Ziarul National


„Să facem o colectă publică pentru Simona. Varianta INEDITĂ propusă de un ministru sursa: google.ro

Simona Halep nu a ajuns încă la un acord cu un nou sponsor, după ce la sfârșitul anului s-a despărțit de Adidas. Ocupanta locului doi mondial are două oferte tentante în acest moment, dar fostul ministru al Dezvoltării, Vasile Dîncu, a venit cu o propunere inedită.

Politicianul dorește ca fanii români să doneze bani și vine și cu propuneri pentru tricoul pe care Halep l-ar purta în acest caz: „Simona de România”.

„Un pic de demnitate, un pic de efort și un proiect de CENTENAR.

De câteva săptămâni ne tânguim că Simona nu a primit două milioane de la Addidas. Ce nedreptate, ce jignire pentru marea noastră campioană! In fiecare zi se inventează o știre că, în fine, Simona s-a răzbunat, marele sponsor este la ușă. Ultima declarație a venit de la Victor Hănescu „romanii sunt marginalizați”, povestind astfel și experiența personală. Cred că este umilitor și pentru marea noastră campioană, iar această discuție penibilă nu duce la nimic.

Atât de mult ne place să ne victimizăm că nimeni nu a venit cu un proiect simplu, ușor de realizat, un proiect de solidaritate și acțiune colectivă. Sa facem o colectă publică pentru Simona, am putea aduna, în câteva zile, donând fiecare fan câte puțin, mai multe milioane de euro pentru a fi noi, poporul român, sponsorul acestei fete care aduce imagine bună României și mare bucurie fiecăruia dintre iubitorii sportului.

Dacă cei trei milioane de telespectatori români de la finala recentă ar da câte un singur euro am putea scrie noi pe tricoul Simonei orice vrem. Poate SIMONA de Romania sau Romania 100 de ani, am putea pune stema sau drapelul. Spun asta pentru că Romania nu a participat cu nimic la formarea sportivei sau cu foarte puțin, familia ei a dus greul. Ar fi singura sportivă sponsorizată de țara ei, am câștiga atenție și notorietate în anul Centenarului. Am putea să plătim chiar de la bugetul statului, pentru că ar fi cel mai mare impact pentru brandul de țară.

Trecem la acțiune? Terminăm cu jalea mioritică? Mai cerșim un contract de sponsorizare sau deschide Federația română de tenis un cont pentru donații?”, a scris Dîncu, pe pagina personală de Facebook.

Cele două firme care luptă cot la cot pentru a obţine semnătura finalistei de la Australian Open sunt Under Armour şi New Balance. E de aşteptat ca Simona să ia o decizie în următoarele zile, chiar înaintea turneului de la Doha (12 - 17 februarie).

New Balance reprezintă mai multe jucătoare, printre care Sorana Cîrstea, Nicole Gibbs, Heather Watson, Misaki Doi, dar şi pe canadianul Milos Raonic. De cealaltă parte, Under Armour se poate lăuda cu fostul lider mondial, Andy Murray.

Sursa: digisport.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md