/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Fără documente și cu interdicție de intrare în Ucraina. Un moldovean, prins la linia de frontieră

missing
06 februarie 2018, ora 08:59

La sfârșitul săptămânii trecute, pe direcția Palanca-Udobnoe a fost observată, cu ajutorul dispozitivului de termoviziune, o persoană cum înaintează grăbit spre ieșirea din R. Moldova. Imediat, patrula a intensificat acțiunile specifice în zona de responsabilitate, în vederea reținerii persoanei în flagrant.

La fața locului a fost prins un bărbat fără documente și care nu își putea justifica prezența în zonă. Pentru clarificarea situației, persoana a fost condusă la sediul Sectorului, unde s-a aflat că este cetățean al R. Moldova, locuitor al satului Hăsnășenii Mari, raionul Drochia.

În cadrul audierilor, moldoveanul a recunoscut că a vrut să treacă ilegal frontiera de stat, însă și-a justificat gestul prin faptul că își pierduse actele de identitate și are pe numele său interdicție de intrare în Ucraina, pentru trei ani.

Din cercetările primare s-au confirmat spusele bărbatului, timp de șase luni acesta și-a ispășit pedeapsa pentru careva ilegalități comise pe teritoriul Ucrainei. La fel, s-a constatat că acesta, cu câteva ore înainte de a fi prins, a fost deferit autorităților naționale. Procedura primire-predare a avut loc la frontiera din nordul R. Moldova.

În prezent, bărbatul este reținut la Inspectoratul de Poliție Ștefan Vodă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram