/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO/ A tamponat mortal un biciclist și a fugit: Poliția l-a încătușat pe șofer peste câteva zile

missing
06 februarie 2018, ora 08:42

Atunci, șoferul a părăsit locul accidentului deplasându-se spre raionul, Floresti, Soroca. La fața locului, forțele de ordine au fost depistate fragmente din plastic care aparțin unui automobilul de model Mercedes C class, anul fabricării 2000-2007, de tip american, de culoare albastru închis sau negru.

Ulterior, în urma cercetărilor, a fost identificat automobilul și șoferul acesteia. În imaginile video studiate de către polițiști, preluate de pe camere de supraveghere din satul Pelivan, raionul Orhei, s-a stabilit că automobilul marca Mercedes C Classe, avea plăcuțe de înmatriculare din Federația Rusă, iar proprietarul acestuia este un bărbat, locuitor al satului Crișcăuți, raionul Dondușeni, cu anul nașterii 1995.

Suspectul și-a recunoscut vina, iar colegii polițiști de la Inspectoratul de Poliție Telenești l-au reținut pe acesta din urmă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram