02:17:00 19.04.2024
Stiri

O cunoscută artistă a fost RĂPITĂ după ce a ieşit de la un spectacol: „M-au luat şi m-au băgat în maşină...”

Monden 05.02.2018 19:30 Vizualizări1876 Autor: Ziarul National


O cunoscută artistă a fost RĂPITĂ după ce a ieşit de la un spectacol: „M-au luat şi m-au băgat în maşină...” Sursa: cancan.ro

Nineka a reuşit să învingă leucemia, însă, la scurt timp, viaţa i-a scos în cale o nouă provocare. Artista a fost răpită pe când avea numai 13 ani, după ce ieşise cu prietenii la circ.

Nineka are o poveste de viaţă marcată de momente ce întrec şi un scenariu de film. După ce s-a luptat patru ani cu leucemia, artista a avut parte de un nou episod care a marcat-o.

Frumoasa blondă a dezvăluit că a fost răpită de o gaşcă de rromi pentru a fi dată de soţie unui tânăr.

„La 13 ani, la scurt timp după ce am scăpat de leucemie, am fost răpită. Am mers la circ şi, când să plec acasă, m-au furat ţiganii. La ieşirea de la circ m-a aşteptat un băiat de vreo 16-17 ani, care era însoţit de doi unchi de-ai lui. M-au luat şi m-au băgat în maşină şi m-au dus acasă la ei.

Odată ajunşi acolo, au început să vorbească de nuntă. La ţigani, pe atunci, aşa era tradiţia, trebuiau să-şi fure mireasa. M-au luat şi m-au pus la masă cu toată familia lor. Au mâncat, au băut - ei sărbătoreau.

Apoi, băiatul m-a luat şi m-a dus într-o altă casă de lângă cea a părinţilor lui. Când am ajuns acolo, i-am cerut un pahar cu apă. Am profitat de neatenţia lui şi am fugit. Când am ajuns în stradă, tocmai atunci trecea o maşină de poliţie. Le-am spus poliţiştilor ce mi se întâmplă, m-au urcat în maşină şi m-au dus acasă la mama.

Au venit ţiganii după mine, iar mama le-a zis că nu mă poate mărita de la vârsta aia şi să mă lase să termin şcoala. De frică să nu vină ţiganii şi să mă fure, mama m-a trimis apoi de acasă, de la Chişinău, la o mătuşă de-ale mele unde am stat vreo şase luni, până au dat uitării incidentul”, a dezvăluit Nineka.

Nineka a scăpat de leucemie atunci când nimeni nu-i mai dădea nicio şansă

Nineka a reuşit să învingă leucemia după patru ani de chin, la 12 ani, după ce visul ei de a fi balerină profesionistă s-a „frânt” într-o singură noapte.

„Eu sunt o minune. Nimeni nu-mi dădea nicio şansă de supravieţuire şi totuşi am reuşit. Toată viaţa mea s-a schimbat într-o noapte. Eram un copil foarte activ, mergeam la pian, făceam gimnastică şi balet profesional, însă într-o noapte mama a chemat de urgenţă ambulanţa şi m-a dus la spital, pentru că spunea că a simţit că din gura mea mirosea «a mort» şi s-a speriat. După ce mi s-au făcut analizele, s-a dovedit că am leucemie. Doi ani nu am ieşit nici măcar o zi din acel spital. Timp de patru ani am tot murit zi de zi. Medicii veneau seara şi se uitau la mine şi-i spuneau mamei că nu mai rezist până dimineaţa. Când te scoli dimineaţa şi vezi că prietenul de lângă tine a murit e cumplit. Era ca la război. În cei patru ani de spitalizare, am avut peste 300 de perfuzii, prin mâini, picioare, cap. Cred că şi acum mai am semne. După doi ani de tratamente, mă simţeam extrem de obosită şi am rugat-o pe mama să mă lase să mor. Când am realizat ce mi se întâmpla! Mi-am dat seama de ce se întâmpla cu mine când, după doi ani de stat în spital, m-am dus acasă şi am rugat-o pe mama să mă ducă la şcoală. Atunci când am ajuns la şcoală am conştientizat tot. Colegii şi profesorii au început să plângă imediat ce m-au văzut şi mă priveau ca pe o stafie. Pentru ei eram trecută la «morţi». Nici eu nu ştiu cum am luptat. Trăiam fiecare zi ca fiind ultima. Eram totuşi un copil fericit pentru că trăiam de pe o zi pe alta”, povestea Nineka.

Nineka a dezvăluit secretul care i-a salvat viaţa şi a ajutat-o să învingă cumplita boală: „M-am vindecat cu ajutorul dietei stricte şi a tratamentului. Am îmbinat tratamentul medicamentos cu medicina alternativă. După cei patru ani de tratamente, mama a continuat lupta şi m-a susţinut cu o dietă strictă şi multe sucuri naturiste, în special suc se sfeclă. Nu pot spune că m-am vindecat 100%, de boala asta nu ai scăpare. Trebuie însă să te menţii mereu pozitiv şi să respecţi regimul mereu. Trebuie să te gândeşti mereu că eşti bine. Ăsta e secretul! Şi dragostea! Trebuie multă, multă răbdare.”

Sursa: cancan.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md