Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi pe 6 februarie, un început frumos de săptămână

pexels-photo-375884
Foto: Clem Onojeghuo

Începutul săptămânii mereu vine cu noi așteptări. Dacă urmează o săptămână mai dificilă, vrei să investești în traininguri de autodezvoltare sau pur și simplu vrei să te distrezi, #diez îți propune o serie de evenimente pline de culoare, la care să mergi într-o zi de marți. 

# Training „Importanța strategiei de Team Building”

Image may contain: text

Centrul Republican pentru Copii și Tineret lansează trainingul: „Importanța strategiei de TEAM BUILDING în dezvoltarea echipei”. Evenimentul va avea loc în data de 6 februarie 2018, ora 10.00, în incinta Centrului (or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169, bl. Central). Detalii adiționale găsiți pe Facebook. 

# Plagues & Pleasures on the Salton Sea – proiecție de film

Image may contain: sky and text

„Ciuma și plăcerea pe Marea Saltonă” este un film documentar bizar și adesea plin de umor. În film se conturează povestea istoria lacului accidental și a catastrofei ecologice cunoscute sub numele de Marea Saltonă, situată în deșertul din sudul Californiei, SUA. Proiecția va avea loc în limba engleză la Zpațiu, la ora 19:00. Găsește mai mult detalii pe pagina de Facebook. 

# VIA DAYS in Moldova

Image may contain: text

Pe 6, 7 si 8 Februarie curent, cea mai mare universitate de științe aplicative din Danemarca vine în Moldova. Pe parcursul a 3 zile, profesori, precum și actuali studenți ai VIA University College, vor efectua o serie de vizite de studiu în instituții de învățământ din țară și la centrele partenere Artico și Dreamups, unde vor susține sesiuni de informare și admitere + ateliere de lucru IT (LEGO Workshops). Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Clubul Primarilor Prietenoși, Ediția I

Image may contain: text

„Clubul Primarilor Prietenoși” este un eveniment menit să pună în discuție la nivel de Administrație Publică Locală necesitatea impulsionării activității în domeniul tineret la nivel local, în mod special prin intermediul elaborării și implementării planurilor locale de acțiune pentru sectorul tineret. Evenimentul va avea loc la Jolly Alon Hotel & Business Center, începând cu ora 10:00. Informații suplimentare urmărește pe Facebook. 

# Invitația la vals

Image may contain: one or more people and text

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș, care este unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Spectacolul începe la ora 19:00, mai multe detalii urmăriți pe Facebook. 

# Ghinionistul

Image may contain: text

„Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile, care i-ar putea influența viitorul, dar este impiedicat de tot felul de obstacole. Proiecția are loc la Cinematograful Patria, zilnic la ora 10:00. Informații adiționale vedeți pe Facebook.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente