Străzile din Chișinău au fost spălate cu 27 de mii de lei. Calculele au fost efectuate pentru o perioadă de două zile

27336195_1776391182411060_2411231728973645640_n-960×540

Pentru spălarea străzilor din Chișinău s-au cheltuit 27 de mii de lei. Calculele reflectă intervențiile din zilele de sâmbătă, a doua jumătate, și duminică. Informația a fost prezentată de Adrian Boldurescu, recent numit director al întreprinderii municipale „Exdrupo”.

Răspunzând la întrebările presei, după ședința operativă de luni de la Primărie, Adrian Boldurescu a spus că nu este o sumă atât de mare și că spălarea străzilor va continua, la necesitate. Se va ține cont și de condițiile meteo. „Nu putem să spălăm străzile când avem minus afară. În cazul în care o să ningă și o să fie necesară presărarea materialului antiderapant, este inoportun să speli străzile”, a explicat  Boldurescu, fostul șef al Direcției transport, transmite IPN.

Întrebat ce l-a determinat să revină la muncă în administrația locală, Adrian Boldurescu s-a angajat să vină cu un răspuns ceva mai târziu, după ce va analiza domeniul de competență care i-a fost încredințat. El a mai spus că situația la regia „Exdrupo” este mai complicată decât a crezut și că urmează să prezinte un raport executivului municipal pentru a decide felul în care se va acționa. Adrian Boldurescu susține că situația e dificilă din cauza la tehnica de intervenție învechită, dar și un management defectuos la întreprindere.

Reamintim că, străzile din Chișinău au început să fie spălate cu scopul de a se înlătura glodul. Primara interimară, Silvia Radu, a menționat că acest lucru se va face de câte ori va fi nevoie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente