06:01:30 19.04.2024
Stiri

FOTO // VEDETA s-a cuminţit! Dar MINUNEA n-a ţinut trei zile

Monden 04.02.2018 19:01 Vizualizări1889 Autor: Ziarul National
FOTO // VEDETA s-a cuminţit! Dar MINUNEA n-a ţinut trei zile sursa: eva.ro


Miley Cyrus a surprins pe toată lumea când a apărut la gala Premiilor Grammy într-o ţinută elegantă. Însă a fost doar rătăcire de o seară.

Chiar lăsase o impresie fantastică la Premiile Grammy; rochia ei roşie elegantă, realizată de Zac Posen, machiajul şi felul în care a cântat cu Elton John i-au sedus pe toţi cei care au urmărit-o, ştergând pe loc toate „păcatele” pe care le-a adunat în anii de „rebeliune artistică”.

După duetul pe care l-au format la ceremoniE, Elton John a fost foarte încântat şi a mărturisit pe Twitter că i-a plăcut să cânte alături de Miley. „O mare încântare să cânt alături de @mileycyrus noaptea trecută. A fost minunat să împart scena cu o cântăreaţă şi o artistă adevărată. Cred că a fost minunată în toate modurile şi a arătat superb. Te iubesc, dragă Miley. Eşti o femeie atât de frumoasă şi un suflet frumos.”

Miley a avut şi ea un mesaj pentru cântăreţul britanic: „Sir Elton John, nu pot să-ţi mulţumesc suficient pentru onoarea de a cânta în seara asta la Premiile Grammy. Mi-a plăcut fiecare clipă pe care am petrecut-o cu tine şi voi preţui fiecare secundă a bunătăţii tale (...).”

„Tot ce faci mă inspiră să muncesc mai mult şi să nu renunţ niciodată la visurile mele! Te iubesc, dragule!”, a mai scris cântăreaţa.

Marţi seară, Miley a revenit alături de celebrul cântăreţ britanic la concertul pe care acesta l-a susţinut la sala Madison Square Garden din New York şi la care au mai cântat Lady Gaga, John Legend, Kesha, Chris Martin, Sam Smith şi Little Big Town.

Minunea de la Grammy n-a durat însă nici trei zile: vedeta a pozat în culise într-o costumaţie tipică - pantaloni scurţi argintii şi bluză cu mâneci lungi de aceeaşi culoare, realizate de August Getty Atelier, şi cu cizme lungi peste genunchi, tot argintii.

Nu doar ţinuta de scenă, ci şi modul în care a pozat transmite faptul că Miley încă nu a depăşit faza în care se complace de mai mulţi ani, aceea a spectacolului facil, de joasă factură, şi a apariţiilor cât mai controversate şi vulgare. Maturizarea sa, un proces interesant care părea posibil duminică, a fost doar o iluzie care s-a topit marţi seară; e clar că fosta Hanna Montana rămâne fidelă postărilor sale în stilul provocator cu care ne-a obişnuit.

Cu câteva zile înainte de recitalurile cu Elton John, cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a vândut o proprietate din Hidden Hills, California, pentru aproximativ cinci milioane de dolari, unde îşi ţinea caii preferaţi. Vedeta a cumpărat casa în 2015 cu aceeaşi sumă şi acum i-a vândut-o unui cumpărător necunoscut, în cadrul unei tranzacţii care încă nu a fost încheiată, relatează Variety.

Miley mai deţine şi alte proprietăţi, inclusiv o fermă în Nashville, una în Tennessee şi o casă în Malibu.

Recent, o sursă citată de NW Magazine a declarat că vedeta şi soţul ei, actorul Liam Hemsworth, îşi doresc să devină părinţi şi în ultima perioadă au fost ocupaţi cu un proiect personal important - renovarea fermei pe care Miley o deţine în statul Tennessee. Cei doi şi-au propus să facă proprietatea mai potrivită pentru o familie.

Potrivit presei, Miley îşi pregăteşte corpul pentru o sarcină şi a renunţat anul trecut la alcool şi marijuana.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au despărţit de două ori în 2010. În 2012 şi-au anunţat logodna, iar un an mai târziu au rupt-o. În 2016 s-au logodit din nou. În intervalele în care au fost despărţiţi, cei doi au avut alte relaţii. Liam a fost văzut de mai multe ori cu actriţa mexicană Eiza Gonzales, iar Miley cu Patrick Schwarzenegger.

Născută pe 23 noiembrie 1992, în Franklin, Tennessee, Destiny Hope Cyrus este actriţă, cântăreaţă şi compozitoare care a devenit cunoscută pentru personajul Miley Stewart, pe care l-a interpretat în serialul de televiziune Disney Channel „Hannah Montana”. Artista a jucat în serial alături de tatăl ei, cântăreţul Billy Ray Cyrus.

Miley Cyrus a jucat în filme precum ”Peştele cel mare/ Big Fish” (2003), ”Bolt” (2008), ”Hannah Montana/ Hannah Montana: The Movie” (2009), ”Ultimul cântec/ The Last Song” (2010), ”Sub acoperire/ So Undercover” (2011), ”LOL” (2012), ” Înainte de Crăciun/ The Night Before” (2015) şi ”A Very Murray Christmas” (2015).

Foto: Daily Mail, Hepta

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md