Reţinuţi pe urme fierbinţi pentru furtul unui automobil. Hoţii ar fi fost sub influenţa substanţelor interzise

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi tineri moldoveni, care au sustras un automobil din gospodăria unui locuitor al oraşului Costești, au fost reținuți pe urme fierbinți de angajații Poliției de Frontieră. În cadrul reținerii, aceştia aveau un comportament neadecvat, ceea ce le-a dat de bănuit oamenilor legii că ar fi sub influența substanțelor interzise. Cazul este cercetat în continuare de către Inspectoratul de Poliţie Rîșcani.

Potrivit Poliţiei de Fruntieră, în jurul orei 01:00 a nopţii, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Costești a acționat în baza unei informații precum că persoane necunoscute au sustras un automobil, de model Volkswagen Passat, din localitate. Astfel, în timpul desfășurării activităților de verificare și control în zona de responsabilitate, a fost observat mijlocul de transport, care înainta cu farurile stinse, la ieșirea din oraşul Costești. Operativ, au fost întreprinse măsurile necesare de stopare al acestuia și anunțată grupa de intervenție a Inspectoratului de Poliție Rîșcani.

Din primele cercetări s-a aflat că suspecții de furt sunt doi cetățeni moldoveni, de 20 și respectiv 32 de ani, ambii cu viza de domiciliu în satul Tîrnova, raionul Dondușeni. Mai mult, aceștia nu sunt la prima abatere de la lege, anterior ispășind pedeapsa pentru activități similare. La fel, unul din ei se afla și în căutare națională pentru eschivarea de la plățile de stat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...