/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Corpurile neînsuflețite ale moldovenilor decedați în Rusia au fost aduse acasă

missing
02 februarie 2018, ora 09:25

Corpurile neînsuflețite vor fi înmormântate în localitatea de baștină din satul Țărăncuța, raionul Cantemir. Amintim că în urma accidentului rutier produs pe data de 28 ianuarie în regiunea Kaluga au decedat doi bărbați în vârstă de 36 de ani și 28 de ani și o femeie în vârstă de 30 de ani.

La decizia rudelor femeia va fi înmormântată în Federația Rusă. Un alt bărbat care a primit traumatisme în urma accidentului va ajunge azi seara în Republica Moldova cu trenul Moscova – Chișinău. Bărbatul este monitorizat pe parcursul drumului de un specialist al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram