Salariu fabulos pentru Pirlo în SUA; Va câștiga mai mult decât Lampard sau Gerrard

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Andrea Pirlo s-a despărţit de Juventus după patru ani de succes şi a semnat cu New York City FC, echipă la care va fi coechipier cu englezul Frank Lampard şi spaniolul David Villa.

În urma transferului în Statele Unite, mijlocaşul italian a devenit cel mai bine plătit jucător din Major League Soccer, urmând să încaseze nu mai puţin de 8 milioane de dolari, potrivit ESPN.

Pirlo îi devansează astfel pe noii săi coechipieri Lampard şi Villa, dar şi pe Steven Gerrard, care va evolua la Los Angeles Galaxy, toţi trei având un salariu de 6 milioane de dolari.

Cele trei staruri de la New York City primesc împreună mai mult decât fondul total de salarii al unor cluburi din MLS, iar exemplul echipei din „Big Apple” ar putea fi urmat şi de cei de la Galaxy.

Franciza din Los Angeles pregăteşte o ofertă uriaşă pentru mexicanul Giovani dos Santos. Jucătorul de 26 de ani ar putea primi un salariu de 9 milioane de dolari dacă va accepta să lase Villarreal pentru MLS.

Deşi atacantul nu a avut un sezon foarte bun în La Liga, unde a reuşit un singur gol în 26 de meciuri, transferul său la Galaxy ar putea fi o adevărată lovitură de imagine pentru echipa din Los Angeles, care are un număr important de fani mexicani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...