00:27:23 17.04.2024
Stiri

TRAGEDIE // Un băiețel din Ștefan Vodă, găsit strangulat: „Era liniștit, nu avea conflicte cu nimeni. Posibil ducea dorul părinților plecați la muncă peste hotare”

Social 01.02.2018 11:35 Vizualizări2346 Autor: Ziarul National
TRAGEDIE // Un băiețel din Ștefan Vodă, găsit strangulat: „Era liniștit, nu avea conflicte cu nimeni. Posibil ducea dorul părinților plecați la muncă peste hotare”


Un băiețel de 11 ani din satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă, a fost găsit, ieri după-amiază, strangulat într-un șopron din curtea casei părintești.

Cea care a dat de el este mătușa care locuia cu băiețelul și sora sa geamănă, părinții acestora fiind plecați la muncă peste hotare - mama în Italia și tatăl în Federația Rusă.

Ofițerul de presă de la Inspectoratul de Poliție Ștefan Vodă, Inga Petrov, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că principala versiune cercetată de oamenii legii este suicidul, fiindcă pe corpul acestuia nu au fost depistate semne de moarte violentă. Totodată, băiatul nu a lăsat niciun bilețel de adio.

„A fost ieri la școală, a venit acasă împreună cu sora lui, au luat prânzul și el i-a spus mătușii că se duce să dea apă la animale. Mătușa s-a dus ulterior să verifice și l-a găsit... Nu a fost nicio ceartă. Profesorii spun că era un băiat liniștit, nu avea conflicte cu nimeni. Posibil să fi suferit de dorul părinților”, ne-a spus Inga Petrov.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md