Actualitate

Horoscopul pentru februarie: Zodia care va avea parte de NOROC în toate, mai ales la BANI

 Berbec
În ultimul timp, ai cam stat peste program în timpul serviciului, iar oboseala și stresul își spun cuvântul. Pe început de februarie, încearcă să te relaxezi mai mult și să te odihnești, căci doar așa vei putea să îți sporești productivitatea. Marte se află pe segmentul explorării, motiv pentru care îți vei dori să faci o mulțime de lucruri noi.

Taur
Te simți mai neliniștită ca de obicei, însă nu în sens negativ, ci dimpotrivă. Ai toată energia și inspirația de a pune bazele unui proiect tentant sau de a iniția o campanie de promovare. Spiritul tău ludic te va ajuta să îți găsești echilibrul în toate.

Gemeni
Începi să devii din ce în ce mai optimistă în luna februarie, lucru care nu poate fi decât îmbucurător. Îți faci deja planuri de vacanță și te gândești că nu ar strica să mai faci câteva cumpărături în materie de haine. La jumătatea lunii, vei avea o întâlnire importantă, care se va finaliza cu un succes.

Rac
Ai nevoie de mai multă liniște sufletească, deoarece te-ai tot frământat cu privire la unele lucruri pe care știi că nu ai cum să le rezolvi. Poate ar fi mai bine să iei o pauză de la cotidian sau să faci puțină yoga. Încearcă să îți ții în frâu emoțiile.

Leu
Te concentrezi prea mult asupra celorlalți și mai puțin asupra ta. Luna februarie este doar despre tine și poate despre cei apropiați. Ai putea să mai lași deoparte grijile care nu te privesc și să încerci să nu îi mai ajuți pe cei care nu te respectă. În fond, ai avea numai de câștigat. Sfârșitul lui februarie se anunță unul tensionant pe toate planurile.

Fecioară
Nu ești obligată să lucrezi mai mult decât trebuie, mai ales dacă observi că nu ești promovată sau nici nu ai vreun beneficiu suplimentar. În februarie, va trebui să ai mai multă grijă de sănătate și de casă, două aspecte pe care le-ai cam neglijat în ultimul timp. Nu ar strica să îți faci puțină ordine prin viață.

Balanță
Ziua Îndrăgostiților îți va aduce o surpriză de zile mari. S-ar putea să fie momentul în care să cunoști pe cineva după care să ți se aprindă călcâiele. Doar că acea persoană nu e cea mai potrivită pentru tine, însă nu vei mai ține cont de acest aspect.

Scorpion
Va fi o lună prosperă pentru afaceri sau alte investiții, dar și pentru cheltuieli. Ai ocazia să pui bazele unui parteneriat solid alături de câțiva prieteni, lucru de pe urma căruia vei avea numai de câștigat. Socializarea este punctul tău forte, așa că faci tot posibilul să devii plăcută celor din jur.

Săgetător
Marte te guvernează în luna februarie și îți va transmite o energie pozitivă, care să te ajute să faci față tuturor provocărilor. S-ar putea să îți schimbi locul de muncă sau, dacă nu, să faci câteva schimbări pe plan personal. Familia te va ajuta mult în acest sens.

Capricorn
Dacă te simți ofensată la locul de muncă, e timpul să pui piciorul în prag. Îți cunoști potențialul, așa că nu ai de ce să suporți ofensele nimănui. În februarie, vei fi mai combativă ca niciodată și le vei demonstra tuturor că au nevoie de tine ca de aer.

Vărsător
Mercur, planeta comunicării și Venus, planeta iubirii îți vor da un impuls pentru a stabili o conexiune din punct de vedere amoros. Profită de toate șansele pe care le ai, căci este o lună perfectă pentru a cuceri și a te lăsa cucerită. Îți merge bine și pe plan financiar, acolo unde ai reușit să faci câteva economii bune.

Pești
Pentru tine, luna februarie vine cu un răsfăț pe măsură. Este cazul să faci totul pentru a întineri și pentru a te simți mai bine în pielea ta. Ar fi ideal dacă ai face mai mult sport și ai avea mai multă grijă de alimentație. Nu neglija procedurile de frumusețe, care îți pot fi de ajutor în sezonul rece. Spre sfârșitul lunii, ai ocazia să pleci într-o călătorie neașteptată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *