Bărbatul spune că a fost alertat de vecini, noaptea târziu, care i-au spus că cineva i-a lovit maşina. El a sunat mai întâi la poliţie, iar apoi a postat pe o reţea de socializare mai multe imagini cu automobilul avariat şi cu persoanele care ar fi fost implicate în accident.

Potrivit poliţiştilor din Ungheni, cel care a lovit noaptea maşina parcată a fost identificat. Acesta i-ar fi spus păgubitului că a urcat la volan la o sută de metri de la locul unde era maşina, iar după accident altcineva a condus automobilul, dar nu a vrut să divulge numele acestuia. 

Pentru că a fugit de la locul accidentului, bărbatul riscă să fie lipsit de dreptul de a conduce pe un termen de până la trei ani. Pentru accidentarea maşinii, el s-a ales cu o amendă de 1.200 de lei şi cu cinci puncte de penalizare.

Contactat telefonic, bărbatul a declarat că şi-a recunoscut vina, dar a refuzat să ne spună dacă era cu vreun poliţist în maşină.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Făleşti afirmă că angajatul lor nu era la volan şi nici în automobil. Poliţistul nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia.