Colegul de platou al lui DiCaprio în „The Reverant” și-a tatuat bicepsul cu „Leo știe totul”. Ce l-a determinat la acest pas

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actorul Tom Hardy și-a făcut un tatuaj dedicat lui Leonardo DiCaprio, după ce a pierdut un pariu cu cel alături de care a jucat în filmul „The Revenant”, în legătură cu gala premiilor Oscar din anul 2016, scrie News.ro.

Hardy şi-a tatuat mesajul „Leo Knows All” (n.r. Leo ştie totul) pe un biceps, după ce a pariat cu Leonardo DiCaprio că el nu va fi nominalizat la Oscar.

„Tom a crezut că nu va fi nominalizat pentru rolul său (în «The Revenant»), iar Leo a considerat că interpretarea lui a fost atât de bună încât, cu siguranță, va fi nominalizat. Dacă Leo ar fi pierdut, și-ar fi făcut un tatuaj. Însă, a avut dreptate”, a spus o sursă pentru Us Weekly.

Tom Hardy a fost nominalizat la Oscar în 2016 la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, pentru interpretarea personajului John Fitzgerald în „The Revenant”. Însă, premiul la această categorie i-a revenit lui Mark Rylance pentru apariția sa în „Bridge of Spies”.

„The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant” a fost recompensat cu trei premii Oscar: pentru regie (Alejandro G. Iñárritu), pentru cel mai bun actor în rol principal (Leonardo DiCaprio) şi pentru cea mai bună imagine (Emmanuel Lubezki).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...