10:09:10 19.04.2024
Stiri

Mireasă PĂRĂSITĂ de logodnic în ziua nunții

Știri 29.01.2018 18:01 Vizualizări1215 Autor: Ziarul National


Mireasă PĂRĂSITĂ de logodnic în ziua nunții sursa: ciao.ro

O femeie se plânge că a fost părăsită de logodnicul ei după ce și-a ratat PROPRIA nuntă! Incredibil, nu?

Mireasa a fost părăsită de logodnic în ziua nunții, dar susține că nu e vina ei. Femeia a ratat propria sa nuntă și, furios, logodnicul ei a părăsit-o. Pare logic, nu?! Probabil orice bărbat / mire ar fi făcut același lucru.

Tânăra susține că a trecut printr-o serie de evenimente nefericite. Din cauza lor, aceasta nu a mai ajuns la propria nuntă. Mamă a trei copii, și-a lăsat viitorul soț să o aștepte ore bune.

Femeia a ajuns la timp doar la recepția organizată după nuntă. Când Nichola Tuohy a ajuns la local, logodnicul ei era furios. E de înțeles! Acesta a ieșit din încăpere după ce i-a spus că o părăsește. Femeia susține că totul a început cu un dezastru al machiajului.

Cum nu arăta așa cum își dorea, a petrecut mai mult timp pentru a se aranja. Apoi și-a dat seama că a uitat să ridice rochița fiicei sale care era fata cu flori de la nuntă. Mare scăpare! După aceste două întâmplări nefericire, domnișoarele de onoare i-au dat țeapă.

Acestea nu au mai apărut să o ajute cu toate lucrurile pe care în mod tradițional trebuie să le facă. Nichola Tuohy a ratat propria nuntă în valoare de 12.000 de lire. Ea și logodnicul ei au stat 17 luni să o plănuiască. Și acum ambii regretă!

„Îmi doresc ca repetiția de cu o zi înainte să fi fost nunta reală. A fost o seară perfectă și acum eram soț și soție. A fost vina mea. Am fost copleșită de toate lucrurile pe care a trebuit să le fac în ziua nunții încât am clacat. Simt că am pierdut totul”, a mărturisit Nichola Tuohy pentru The Sun.

Groom Darren, în vârstă de 40 de ani, este devastat. „Probabil încă eram împreună dacă ziua nunții nu era ruinată. Nu este genul de lucru peste care poți să treci cu ușurință”, a mărturisit bărbatul. Cuplul s-a cunoscut online în septembrie 2014.

La cinci săptămâni de relație, el a cerut-o de soție și ea a acceptat. „Eram îndrăgostită și uimită, dar a fost prea devreme. Așa că, atunci când m-a cerut iar de soție, de Valentine’s Day, în 2015, am acceptat. Este bărbatul perfect pentru mine”, susține mireasa.

Femeia, bărbatul și cei trei copii ai ei de 20, 8 și 7 ani, au început să plănuiască nunta în 2016. Totul a mers perfect cu o zi înainte de nuntă. Aceștia au fost la biserică și la recepție, ambele de repetiție. A mers perfect, dar nu au fost uniți în fața Domnului.

Sursa: ciao.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md