11:38:57 16.04.2024
Stiri

Prima reacţie a Simonei Halep după ce a pierdut finala de la Australian Open: Discurs SUPERB la adresa lui Wozniacki şi aplauze din partea fanilor

Sport 27.01.2018 17:30 Vizualizări2248 Autor: Ziarul National
Prima reacţie a Simonei Halep după ce a pierdut finala de la Australian Open: Discurs SUPERB la adresa lui Wozniacki şi aplauze din partea fanilor Prosport


Simona Halep a pierdut încă o dată şansa câştigării unui turneu de Grand Slam, după ce a fost învinsă de Caroline Wozniacki în finala de la Australian Open, scor 7-6, 3-6, 6-4. La ceremonia de premiere, fostul număr unu mondial a fost vizibil afectată şi şi-a ales foarte greu cuvintele.

„Nu îmi e uşor să vorbesc acum. Aş vrea să o felicit pe Caroline, a jucat senzaţional de-a lungul turneului. Vreau să-l felicit pe tatăl tău, ştiu câte a făcut pentru tine şi îţi urez mult succes în viitor. A fost un turneu bun pentru mine, nu am început grozav cu acea accidentare la gleznă, dar mă bucur că am putut ajunge într-o finală de Grand Slam. Caroline a fost mai bună decât mine”.

„Sunt siguă că voi mai ajunge într-o finală de Grand Slam în viitor. Vreau să-i mulţumesc echipei, familiei mele, oamenilor care mă privesc de acasă, păcat că nu am avut ocazia să câştig, dar poate că a patra oară va fi cu noroc. Am avut parte de sprijin de pe întreg mapamondul, sper să ne revedem la anul în aceeaşi fază a competiţiei”, a declarat Halep după partidă.

În urma acestui trofeu, Caroline Wozniacki a devenit numărul 1 mondial, devansând-o pe Simona Halep, care a ajuns pe locul secund în clasamentul mondial, transmite prosport.ro.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md