01:31:09 29.03.2024
Stiri

CURIOS // Invenţii culinare extrem de BIZARE

Știri 27.01.2018 13:30 Vizualizări2392 Autor: Ziarul National


CURIOS // Invenţii culinare extrem de BIZARE sursa: eva.ro

Burgerii de un albastru infinit sau deserturile geometrice sunt ceva ce sigur nu ai mai văzut şi nici nu ţi-ai dori să guşti! Descoperă câteva invenţii culinare extrem de bizare!

Industria alimentară s-a schimbat atât de mult pentru că devine din ce în ce mai dificil să satisfacă dorinţa de nou a consumatorilor. Uneori, invenţiile culinare depăşesc imaginaţia noastră, iar când culorile preparatelor cu care suntem obişnuiţi se schimbă, intervine o confuzie şi mai mare. Dar, unele invenţii ajung să facă furori şi să câştige imediat popularitate în întreaga lume.

Poate că nu eşti încă obişnuită cu un burger de un albastru infinit, o ciocolată roz sau un desert geometric, însă ai vrea să le testezi? Iată câteva invenţii culinare extrem de bizare:

Deserturile geometrice

Dinara Kasko este arhitectă, însă şi-a descoperit şi pasiunea pentru a face deserturi inedite. Aşa s-a ajuns la aceste deserturi geometrice care au devenit virale pe internet şi i-au adus recunoaştere în întreaga lume. Poţi să găseşti chiar şi forme din silicon pe site-ul ei pe care le poţi folosi ca să-ţi impresionezi cunoscuţii cu deserturile tale.

Burgerii de un albastru infinit

Aceşti burgeri s-au regăsit în meniul unui restaurant britanic şi au căpătat denumirea „Mutant Burgers”. Cu puţin colorant alimentar se pot prepara aceste chifle, însă ţi s-ar părea interesant să le vezi aşa de un albastru infinit?

Îngheţata cu tăiţei din jeleu

Dacă îţi place supa Ramen vei fi surprinsă de acest desert care a fost inclus în meniurile unor restaurante din Australia şi Filipine. Tăiţeii care-i imită pe cei din supă au la bază agar-agar, un gelifiant natural, extras din algele roșii. Ei sunt puşi deasupra unui bol în care este amestecată gheaţă zdrobită cu lapte condensat.

Ciocolata roz

Nu, ea nu conţine nici colorant alimentar, nici arome şi nici fructe de pădure. Acest sortiment nou de ciocolată are la bază untul de cacao din boabe de cacao Ruby care au o aromă specială şi această culoare roz.

Nuca de cocos cu capac

O invenţie genială este această nucă de cocos care are un capac încorporat, astfel că poţi să savurezi apa de cocos direct din ambalajul original. Este la fel de simplu ca şi cum ai desface o sticlă de suc!

Burgerii curcubeu

În Australia a apărut acest trend de a face burgeri curcubeu care arată foarte diferit de cei cu care suntem obişnuiţi.

Vinul albastru

Arată fancy, însă are gust de vin obişnuit. Practic este un amestec de vin roşu, alb şi pigmenţi indigo pentru a obţine această culoare neobişnuită. Oare ar merge bine cu burgerii de un albastru infinit sau cu ciocolata roz?

Cafeaua incoloră

Cum ar fi să bei o cafea care arată exact ca apa? Ciudat, nu? Însă, acest tip de cafea chiar există, este făcut din boabe Arabica şi nu pătează dantura sau hainele (dacă o verşi din greşeală pe tine).

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md