Actualitate

Descărcau dintr-un camion la Criuleni, când la un moment dat a avut loc o explozie. Un tânăr a murit, iar altul a ajuns la spital

În urma deplasăririi la fața locului a grupului de documentare a IP Criuleni, s-a stabilit că vehiculul de model DAF cu remorca cuplată, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 27 de ani, originar din satul Fundurii Vechi (raionul Glodeni), a ajuns aproape de miezul nopții în satul Măgdăcești (raionul Criuleni), pentru a descărca încărcătura de floarea soarelui.

Acesta a ridicat remorca la o înălțime de aproximativ 2-3 metri și a fixat-o. În cele din urmă, au urcat în remorcă tânărul de 17 ani și cel de 21, ambii originari din satul Micăuți (raionu Strășeni), și au început să descarce încărcătura.

La un moment dat, din cauza dezechilibrului, cilindrul de la mecanismul de ridicare a remorcii a cedat, astfel brusc a revenit la poziția inițială pe osia remorcii. În rezultat, tânărul de 17 ani a căzut de la înălțime și a decedat pe loc, iar celălalt tânăr – în vârstă de 21 de ani – a căzut la rândul său, fiind internat de urgență în Secția 1 Neurochirurgie a Spitalului de Urgență a mun. Chișinău cu contuzie cerebrală.

Actualmente, oamenii legii cercetează cazul întru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor care se fac vinovate de tragedie.

Sursa: Ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *