Prinşi în flagrant după spargerea unui autoturism. Trei tineri din Nisporeni riscă până la 4 ani de puşcărie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trei tineri, cu vârstele de 19 şi 20 ani, originari din raionul Nisporeni, au fost reţinuţi în flagrant delict în momentul pătrunderii într-un automobil, parcat pe strada Nicolai Costin din sectorul Buiucani al capitalei. Aceştia au fost observaţi în timpul patrulării de către angajaţii Batalionului de reacţionare operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, care i-au încătuşat imediat şi au solicitat la locul faptei grupa operativă, pentru a fi acumulate probe şi stabilite toate circumstanţele.

Tinerii aveau o geantă în care se afla o automagnetolă şi diferite bunuri materiale. Respectiv aceştia au fost escortaţi la Inspectorat pentru documentare.

În urma acţiunilor de urmărire penală, poliţiştii au stabilit că indivizii ar fi pătruns în cel puţin 4 automobile din sectorul Buiucani, aceştia recunoscându-şi vinovăţia de cele comise.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru furt, iar persoanele suspecte riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 32.500 lei, sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Poliţia Capitalei atenţionează proprietarii de automobile, să le doteze corespunzător cu sisteme de alarmă modern, în vederea prevenirii infracţiunilor de acest gen.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...