/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Trei tineri au furat bijuterii de aproape jumătate de milion de lei. Din banii furați, unul din suspecți și-a cumpărat un BMW

26 ianuarie 2018, ora 12:35

La 23 ianuarie curent, polițiștii din Florești au fost sesizați despre comiterea unei infracțiuni de furt. Victima a spus polițiștilor că persoane necunoscute au pătruns în locuință în timp ce se afla la serviciu,de unde au sustras bijuterii din aur și mijloace financiare, cauzând un prejudiciu de circa 460 mii lei.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigații și de urmărire penală, suspecții au fost identificați.

Obiectele din aur au fost recuperate, iar cu banii furați unul din suspecți și-a achiziționat un automobil de model BMW.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baz art.186, Cod Penal al RM. Dacă vor fi găsiți vinovați bărbații riscă de la 7 la 12 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram