Actualitate

Au primit sms de la bunica decedată de cancer. Vezi ce mesaj le-a trimis aceasta

Oamenii s-au speriat în primă fază.

Bunica decedată și-a socat rudele după ce aceștia au primit mai multe sms-uri din partea femeii pe care o îngropaseră cu doar câteva luni în urmă.

Povestea a început atunci când una dintre nepoate a început să îi trimită sms-uri bunicii atunci când simțea că îi lipsește mult, povestindu-i despre ce mai era nou în viața ei și a familiei sale. Tânăra a facăut acest gest pentru că îndurerate de pierderea suferită, rudele femeii au încercat să păstreze cât mai vie memoria bătrânei într-un mod inedit.

Pentru că bunicii îi plăcea extrem de mult să expedieze celor dragi mesaje pe telefonul mobil, ei au i-au pus telefonul mobil alaturi, în scriu, compania de telefonie mobilă asigurându-i că numărul nu va fi acordat unui alt abonat.

La doar trei luni după tristul eveniment, nepoata a primit un răspuns la unul din sms-urile expediate pe telefonul bunicii cu textul ,,Nu fiți îngrijorați. Veghez asupra voastră. Totul va fi bine!”, scria în mesajul primit. „Vă dați seama ce șoc am suferit când am citit mesajul, nu stiam ce să cred!”, a declarat tânăra jurnaliștilor.

Imediat ce familia a aflat de mesajele nepoatei către bunca sa și de sms-ul primit de la bătrâna decedată, au sesizat compania de telefonie mobilă. Au aflat faptul că până la urmă numărul fusese acordat unui alt abonat și că acesta, în urma sms-urilor primite s-a gândit să o liniștească pe tânără.

teotrandafir.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *