Român desemnat director al hotelului Trump din Chicago

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trump International Hotel & Tower Chicago l-a numit pe Gabriel Constantin director general al unității care deține 339 camere. Constantin a emigrat în Statele Unite în 2002.

Trump International Hotel & Tower Chicago a anunțat miercuri numirea lui Gabriel Constantin director general al proprietății de cinci stele, potrivit hotel-online.com. Constantin are o carieră de succes de cinci ani cu Trump Hotels.

Înainte de a se alătura echipei Trump Hotel Chicago, Constantin a servit ca manager pentru Trump Hotels din Washington, DC. Această proprietate a fost deschisă în septembrie 2016 și a creat repede o reputație pentru locația sa remarcabilă, statutul de reper și servicii de clasă mondială.

În Chicago, Constantin conduce echipa de management pentru proprietatea de renume a grupului – care include 339 camere de oaspeți și un turn rezidențial format din 489 unități de lux. Hotelul este clasificat la cinci stele.

Cum a ajuns românul să lucreze pentru Trump

Potrivit publicației menționate, Constantin provine dintr-o familie activă în România în industria ospitalității. După ce și-a obținut diploma de licență în domeniul finanțelor și managementului la Universitatea Ecologică din București, s- a mutat în Marea Britanie și Irlanda înainte de a se deplasa în Statele Unite în 2002. Peste ocean, Constantin a lucrat în rețeaua InterContinental Hotels Group (Baltimore) înainte de a fi numit director de operațiuni pentru The Ritz-Carlton în zona Philadelphia.

La începutul lui 2003 s-a alăturat echipei Trump Hotels pentru a supraveghea partea de alimente și băuturi. Hotelul Trump International & Tower Chicago este situat în inima orașului și cuprinde etajele 14-27 ale unui turn rezidențial de 92 de etaje dezvoltat de Trump.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...