/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Gerul face tot mai multe victime! Două persoane au decedat, iar alte două s-au ales cu degerături la picioare

missing
22 ianuarie 2018, ora 21:17

Au avut de suferit din cauza degerăturilor doi bărbați în vârstă de 57 ani și 64 ani din raioanele Hîncești și Ocnița. Medicii au constatat degerături la degetele membrelor inferioare, iar șapte persoane au fost diagnosticate cu hipotermie, dintre care o adolescentă de 15 ani care a fost găsită noaptea în stradă de către trecători care a anunțat imediat Serviciul 903.

Două persoane din raioanele Fălești și Anenii Noi au fost găsite în stradă în stare de inconştienţă. La locul solicitării echipa a apreciat starea pacienților ca extrem de gravă, cu indicii hemodinamici instabili, iar în pofida măsurilor întreprinse de medici, aceste persoane cu regret, nu au mai putut fi salvate și au decedat în drum spre spital.

Celelalte persoane au fost transportate la spital în stare stabilă.

Majoritatea pacienților înregistrați cu hipotermii erau din familii social vulnerabile, doi dintre aceștia sunt fără adăpost și se aflau sub influența consumului de alcool.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram