Vegan Friendly. Lista localurilor din Chișinău unde poți găsi un meniu vegan sau vegetarian elaborat pentru tine

yy

Modul sănătos de viață începe să devină din ce în ce mai popular. Pentru a avea un corp sănătos oamenii optează pentru meniurile vegane sau vegetariene. Dacă ești înfometat și ții un regim alimentar din care excluzi produsele animaliere, îți sugerăm câteva localuri Vegan Friendly, la care poți găsi meniuri vegetariene. În listă găsiți restaurante unde puteți consuma cele mai gustoase bucate din oraș.

# BIOrganic Raw Cafe

Image may contain: people sitting and outdoor

BIOrganic Raw Cafe este un local vegan din Capitală. Aici vei putea găsi un sortiment larg de bucate: supă, terci, salată, desert, suc, smoothie, mix-uri detox. Le poţi servi la faţa locului sau le poți lua cu tine.

Adresa: Strada Mihai Eminescu 39

Telefon: 0784 80 007

Pagina de Facebook

# Oliva

No automatic alt text available.

Aventurează-te într-o călătorie gastronomică mediteraneană. La Oliva poți găsi un meniu separat, lipsit de produse de proveniență animală, pentru cei mai înrăiți vegetarieni. Salate, shake-uri sau deserturi toate prind contur verde-sănătos la Oliva.

Adresa: Bulevardul Decebal 139; Bulevardul Moscova 11/5

Telefon: 022 922962; 022 535024; 0231 22 111

Site-ul restaurantului.

# Andy’s Pizza

Image may contain: 3 people, people on stage, people dancing, shoes and outdoor

Gustos, variat și complex, Andy’s Pizza are grijă de toți vizitatorii. Dacă ești vegetarian, te poți bucura de un meniu Vegan Friendly conceput special pentru tine.

Adresa: Strada Armenească 45a, Strada Vlaicu Pârcălab 63, Strada Pușkin 32, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 152, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 64, Strada Lev Tolstoi 24/1, Bulevardul Grigore Vieru 9, Strada Gheorghe Asachi 54, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 202 etc.

Telefon: 022 210 210

Site-ul restaurantului. 

# Gastrobar

Imagine similară

Muzică bună, atmosferă drăguță și bucate selecte, toate le puteți găsi la Gastrobar. Acum de atmosfera unică de la restaurant se pot bucura și vegetarienii. Localul are un meniu întocmit special pentru cei ce nu consumă produse animaliere.

Adresa: Alexandru Bernardazzi 66

Telefon: 0689 06 545

Pagina de Facebook a restaurantului.

# The Penthouse Cafe

Imagini pentru the penthouse cafe

Dacă ai chef să guști din bucătăria europeană cu accente italienești, vino la The Penthouse Cafe. Localul a pregătit și un meniu separat pentru vegetarieni. Prin urmare, dacă ești înfometat, mergi sigur în centrul Chișinăului, la Penthouse.

Adresa: Stefan cel Mare 103 / 2

Telefon: 0787 70 077

Pagina de Facebook a restaurantului.

Dacă mai cunoașteți localuri care au un meniu separat pentru vegani sau vegetarieni, vă rugăm să scrieți în comentarii și să ne ajutați să completăm lista.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente