Autorităţile municipale se justifică: nu există suficiente resurse pentru a face faţă iernii. Cu toate acestea, şefa interimară a administraţiei publice a capitalei se declară mulţumită de lucrările de deszăpezire. În cadrul şedinţei de astăzi la Primărie, Silvia Radu s-a arătat mândră de munca echipelor de deszăpezire. A postat chiar şi poze pe reţelele de socializare în care zăpada de pe marginea drumului este încărcată în camioane.

Ce-i drept, lucrările au loc chiar în preajma Primăriei sau în alte intersecţii de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Comentariile internauţilor nu au întârziat să apară. Într-adevăr, mersul pe străzile periferice este o adevărată probă de foc pentru locuitori.

Responsabilii de la primărie spun că s-a lucrat, în primul rând, la deszăpezire, iar autospecialele care împrăştie material antiderapant au fost antrenate mai târziu. Chiar şi aşa, acestea nu sunt suficiente pentru a face faţă situaţiei.

Menţionăm că în urma ninsorilor de săptămâna trecută, autorităţile au anunţat că în lucrările de curăţare a drumurilor ar fi fost implicaţi peste 700 de muncitori şi aproape 80 de unităţi de tehnică.